(VIDEO) Svet se opet smeje Nejmaru on se nada da će biti sve bolji

Autor:

Sport

02.07.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač reprezentacije Brazila Nejmar je u pobedi svog tima protiv Meksika 2:0 postigao gol i asistirao kod drugog, ali mnogi ponovo potenciraju njegovu sklonost ka simuliranju, o čemu bruje društvene mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Fudbaler PSŽ je proglašen za igrača utakmice, međutim, zasluge za trijumf u duelu sa  Meksikom prepisao je ekipi.

- Ne mislim da je nagrada za najboljeg igrača samo moja. To je zasluga celog tima. Mnogo mi je drago što smo pobedili i što imamo priliku da nastavimo takmičenje na ovom odličnom Svetskom prvenstvu - izjavio je  Nejmar i potom pohvalio golmana Meksika.

- Očoa je izvrstan golman, svi znaju njegove kvalitete. Ali mi smo Brazilci, ne odustajemo. Naši kvaliteti su nam pomogli u postizanju golova.

Jedan od najboljih fudbalera sveta je od početka Mundijala na meti kritika zbog teatralnosti i stalne želje da prevari sudije.

- Nisam baš zabrinut zbog kritika. U poslednjim mečevima nisam komunicirao sa novinarima, kako se ne bih uključio u polemike. Ja sam ovde da igram i pobeđujem. Nadam se da mogu biti bolji - dodao je Nejmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading