Subašiću Srbinu tast hteo da zakolje ženu!

Autor:

Sport

03.07.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Subašića slavi cela Hrvatska! Golman "vatrenih" odbranio je tri penala u ruletu sa bele tačke Dancima i odveo svoju reprezentaciju u četvrtfinale Mundijala na megdan Rusima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
DANIJEL: JA SAM SRBIN, MOJ OTAC JE PRAVOSLAVAC

I sve bi to bilo normalno da iskusni golman nije bio na stubu srama u "lijepoj njihovoj" samo zato što je Srbin. Tačnije, otac Jovo je Srbin pravoslavac iz Zadra, zbog čega je Danijelov tast čak pretio svojoj ćerki Antoniji da će je zaklati ako se uda za njega. Kako devojka nije želela da odustane od braka, otac ju je prebio, pa je završila u bolnici, a onda je pobegla od kuće i udala se.

- Mnogo mi je žao zbog toga. Antonija je kod mene i tu će i ostati. Iako sam Srbin, a ona Hrvatica, mnogo se volimo i to je najvažnije - pričao je te 2007. Subašić.

Međutim, kada je došao u igrački zenit, očigledno je morao da promeni ploču.

- Otac Jovo jeste pravoslavac, ali se izjašnjava kao Hrvat. Sa srpstvom nema veze - rekao je preobraćeni Danijel 2012. kada je iz Hajduka odlazio u Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading