Ruski mediji ponosni zbog fudbala: VI STE VEĆ PRVACI SVETA!

Autor:

Sport

01.07.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolaz Rusije u 1/4-finale Svetskog fudbalskog prvenstva nikoga nije ostavio ravnodušnim u ovoj zemlji. Mediji su vrveli od lepih natpisa nakon što su "baćuške" eliminisale Španiju posle penala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ruski igrači se zahvalili navijačima na podršci

"Da, dragi prijatelji! Pred nama je - apsolutno najbolja reprezentacija Rusije svih vremena!", piše na sajtu "Sport Ekspresa".

"Španija, Nemačka, Argentina sa Mesijem i Portugal sa Ronaldom idu kući - mi idemo dalje!", dodaje se na stranicama ovog portala.

Ovi redovi verovatno najbolje dokazuju u kakvoj je euforiji ruska javnost.

"Pred nama nema nikog strašnog. Ko je sledeći - Hrvatska? Engleska ili Kolumbija? Francuska ili Brazil? Uopšte nije važno. Verujemo da smo sposobni za SVE. Sve ćemo ih dobiti. Od danas tako pričamo i razmišljamo! Mi smo već svetski šampioni u fudbalu!"

Ruski mediji još navode da generacija koja je 2008. igrala u polufinalu Evropskog prvenstva pod Gusom Hidinkom nije ni za prineti ovoj generaciji i da su svima pokazali kakva su ekipa i nakon poraza od Urugvaja u 3. kolu grupe A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading