JERO PREUZEO ODGOVORNOST ZA PORAZ: Ne zanima me da li ću ostati selektor Španije

Autor:

Sport

01.07.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Španije Fernando Jero kazao je da je njegova ekipa imala velike ambicije na Mundijalu i da saoseća s navijačima posle poraza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jero je tužan posle poraza Španije

Rusija se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto je posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca pobedila Španiju. Nakon produžetaka rezultat je bio 1:1, da bi Rusi na penale dobili sa 4:3.

- Došli smo u Rusiju s velikim ambicijama i očekivanjima, ali... Saosećamo sa našim navijačima. Tim se nije raspao i ne možemo o tome da pričamo, tanka je linija izmedju pobede i poraza - rekao je Jero.

On nije želeo da priča da li ostaje na mestu selektora Španije.

- Ne želim da pričam o tome šta je bilo, nije ni bitno da li ću nastaviti da obavljam ovu funkciju. Tužni smo, želeli smo u četvrtfinale, ali jednostavno nismo mogli protiv odbrane Rusije u kojoj je bilo 11 igrača - rekao je Jero.

Jero ističe da su ovaj meč odlučili detalj.

- Dali smo sve, pokušali i sa izmenama. Nisu donele ništa? Ne bih se složio. Falio nam je samo gol u drugom poluvremenu da promenimo ritam. Preuzimam odgovornost. Za sve što se dogodilo ili nije, moja je odgovornost - zaključio je selektor Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading