VAZURA OTKRIO PLANOVE - "Grobarima" će pasti kamen sa srca nakon ovih reči!

Autor: mondo.rs

Sport

01.07.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je u razgovoru za "Mondo" pričao o planovima kluba u nastavku prelaznog roka i tom prilikom saopštio neke vrlo dobre vesti za sve navijače crno-belih.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Vazura rekao da Stojković neće odlaziti iz kluba

Prva vest ticala se potencijalnog odlaska golmana Vladimira Stojkovića iz kluba ovog leta, a njegov status i dalje nije rešen.

- Stojković nije na prodaju i nemamo šta da naplatimo. U Partizanu ima igrača koji su na prodaju i koji nisu, on nije. Imamo korektan odnos s njim, Stojković je jedan od stubova ovog tima. Dobio je slobodne dane posle Svetskog prvenstva i čim se malo odmori priključiće se ekipi i počinje da brani - kazao je Vazura.

Što se tiče Zorana Tošića, za njega je stiglo nekoliko ponuda, pa je i dalje u magli da li će ostati u klubu i u narednoj sezoni.

- Nemamo za njega ništa konkretno. Zovu i nas i Bambija, raspituju se. Bitno je i da li on želi da ostane u Partizanu, s kojim ima ugovor još dve godine. Nećemo imati problem da se dogovorimo s njim i njegovim menadžerom - objasnio je generalni direktor Partizana za "Mondo".

Direktor crno-belih je rekao da pregovori u vezi sa ostankom Pantića i Antonova u klubu teku za sada u dobrom smeru.

- Poslali smo Švajcarcima novu ponudu i čekamo njihov odgovor od kojeg sve zavisi. Za Pantića imamo papir Čelsija u kojem piše da žele da ga ostave kod nas. U toku su pregovori oko detalja, jer ima različitih načina po kojima bi on ostao deo Partizana, ali najvažnije je da Čelsi to želi. Postoji čak i opcija otkupa, ali bitno je da ostaje u Partizanu - naglasio je Vazura.

Dobra vest je i da MVP fudbalskog prvenstva BiH iz završene sezone Goran Zakarić želi da dođe u Partizan i da će posao biti verovatno finalizovan u skorijoj budućnosti.

- Partizan ga želi i on želi u Partizan. Po želji je stručnog štaba. Dogovor stoji i mislim da će vrlo brzo da se reši - rekao je Vazura za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading