Ostojić ostaje u Partizanu

Autor:

Sport

01.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler Bojan Ostojić i dalje je igrač Partizana i priključiće se treninzima prvog tima po povratku ekipe sa priprema u Sloveniji, saopštili su crno-beli.

RepublikaFoto: Starsport
Ostojić će i naredne sezone igrati za crno-bele

- Ostojić je igrač Partizana koji će se po povratku ekipe u Beograd priključiti treninzima prvog tima. Pošto do kraja priprema ima još nekoliko dana, odnosno dve kontrolne utakmice, Bojan je u dogovoru sa menadžmentom kluba i trenerom Miroslavom Đukićem dobio saglasnost da ostane u Beogradu i radi po programu koji je dobio od kondicionih trenera - navodi se u saopštenju iz Partizana.

Pojedini mediji preneli su da je Ostojić bio na Kipru gde je pregovarao sa Enozisom, a da su pregovorili propali pošto sa upravom tog kluba nije postignut dogovor o finansijama.

- Ova objava je na izričit zahtev Bojana Ostojića koji je ogorčen, kako je naveo, pojedinim naslovima i informacijama koje nisu istinite i ruše njegov ugled kao igrača i odnos sa klubom - dodaje se u saopštenju.

Ostojić ima ugovor sa Partizanom do juna naredne godine. On je 2016. godine došao u Partizan, s kojim je osvojio šampionsku titulu i dva Kupa Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading