Dobra vest za Kolumbijce: Rodrigez nije ozbiljno povređen

Autor:

Sport

01.07.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi i Kolumbijci u utorak igraju meč osmine finala Svetskog prvenstva, a čitava Kolumbija čeka vesti iz kampa nacionalnog tima te zemlje o povredi Džejms Rodrigeza koji je imao ograničenu minutažu u mečevima grupne faze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Rodrigez

Protv Japana Hames Rodrigez nije počeo meč, dok je poslednju utakmicu u grupnoj fazi protiv Senegala proveo svega pola sata na terenu. Ipak u pobedi protiv Poljske Rodrigez je bio ključni igrač za trijumf od 3:0. Vezista kolumbijske reprezentacije i minhenskog Bajerna ima povredu lista zbog koje je morao na magnetnu rezonancu.

- Džejms Rodrigez je bio na skeniranju i ustanovljeno da on ima oticanje koje nastaje usled viška tečnosti u desnoj nozi. Nema nikavih naznaka da mu je mišić pokidan - rečeno je iz Fudbalskog saveza Kolumbije. 

Hoze Pekerman, selektor kolumbijske ekipe, je kazao ranije da je veoma zabrinut zbog povrede Rodrigeza i da situacija uopšte nije dobra po ekipu. 

Meč između Kolumbije i Engleske je na programu u utorak od 20 časova u Moskvi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading