Englezi ocenili: Srpsko navijanje nacionalističko i odvratno

Autor:

Sport

30.06.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan pauze na Mundijalu u Rusiji, poznati britanski medij iskoristio je da napravi svoju rang listu navijača zemalja učesnica ovog šampionata.

RepublikaFoto: kss.rs
Navijači Srbije

Znate već da se na Svetsko prvenstvo plasiralo 32 reprezentacije koje su učestvovale u grupnoj fazi takmičenja, a britanski ''Telegraf'' je navijače našeg nacionalnog tima rangirao na pretposlendje, 31. mesto!

Njihovo navijanje je opisao u samo dve reči - nacionalističko i odvratno.

Ako nam je za utehu, poslednje mesto na ovoj listi pripalo je navijačima Saudijske Arabije, a nisu se proslavili ni Francuzi, koje je ''Telegraf'' svrstao tek na 30. poziciju.

Pri dnu ove tabele su još i Portugalci na 29. mestu, zatim Belgijanci, za koje se Britanci pitaju da li su uopšte i došli na Mundijal, ali su ih svrstali na 28. poziciju, dok su Švajcarci na 27. mestu uz komentar:

- Kada u svom timu imate igrače koji pokretima ruku pokazuju solidarnost sa drugom zemljom, onda nije lako imati entuzijazma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading