Srbija je ispala, gde će Sergej i Mitar?

Autor:

Sport

29.06.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon eliminacije u grupnoj fazi Mundijala, reprezentativci Srbije idu na odmor, pa se vraćaju na pripreme za narednu sezonu u svojim klubovima. Glavno pitanje sada je gde će Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović nastaviti svoje karijere.

Sergej sada rešava klupski status

Naš vezista Dušan Tadić je pre nekoliko dana rešio svoj status i naredne 4 godine će nositi dres Ajaksa i postaće najskuplji fudbaler u istoriji holandskog fudbala.

Mitrović, igrač Njukasla koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Fulamu, izvesno će napustiti "svrake", iako ima još dve godine do isteka ugovora, a razlog je taj što u timu Rafe Benitesa za njega nema mesta. 

Kako pišu mediji na Ostrvu, Fulam planira da otkupi Mitrov ugovor za 23 miliona evra, koliko Njukasl traži, što je izazvalo oduševljenje navijača na "Krejven kotidžu".

Sergej Milinković-Savić takođe sigurno napušta sadašnji klub Lacio, a "Korijere delo sport" navodi da je Juventus sada najbliži potpisu našeg veziste uprkos najavama da su Mančester junajted i Real Madrid već slali ponude na adresu "nebeskoplavih".

Aktuelni šampion Italije doveo je Emrea Džana iz Liverpula, ali mediji tvrde da će skupiti novac i za Sergeja. U tom slučaju Gonsalo Iguain i Danijele Rugani bi prešli u Čelsi za ukupno 100 miliona evra, Stefano Sturaro bi bio prodat upravo Njukaslu, dok je Rolando Mandragora već otišao u Udineze za 20 miliona. 

Cena za SMS-a bi trebalo da iznosi okruglo 100 miliona evra, što će Juve prikupiti samo na osnovu gorepomenutih transfera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading