MIJATOVIĆ BRANI IGRAČE I SELEKTORA: NE PUCAJTE U SERGEJA I KRSTAJIĆA!

Sport

29.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od euforije do nezadovoljstva i nazad. Mišljenja su podeljena - za neke su se "orlovi" Mladena Krstajića obrukali na Mundijalu, za druge je važno učestvovati, trećima nisu krivi igrači, ali jeste selektor...

RepublikaFoto: Starsport
Nije im lako: Milinković Savić i Krstajić

Svetu se ne može ugoditi, ali je proslavljeni srpski reprezentativac Predrag Mijatović pokušao da detaljno analizira i dobre i loše stvari.

- Ono što je sada potrebno našoj reprezentaciji je ozbiljna analiza. Svi mi koji pratimo i bodrimo reprezentaciju, a nismo u Fudbalskom savezu, ne treba da komentarišemo da li Mladen Krstajić treba da ostane ili ne. Razumem i da su neki ambiciozni i da misle da mnogo znaju, ali treba biti realan i objektivan - pomalo misteriozan bio je Mijatović u razgovoru za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport

Iako je utakmica sa Švajcarskom sada već prošlost, nekadašnji reprezentativac upravo taj meč podvlači kao odlučujući.

SUDIJA NIJE KRIV

- Znali smo da je Brazil poslednji meč i da je boriti se sa njima za prolaz teška misija. Nisam zadovoljan onim što sam video protiv Švajcarske, loše je bilo, bez obzira na to što nas je sudija oštetio - zaključuje Mijatović.

Ipak, popularni Mijat protiv igrača nije hteo ništa da kaže.

- Sergej Milinković-Savić je bio pod velikim pritiskom. Sve oči su bile uprte u njega, mnogo se očekivalo, a njemu je ovo prvi Mundijal i nije uspeo da izdrži tu vrstu pritiska. Još je zelen, ima vremena za njega - smatra Mijatović.

VRUĆA GLAVA

Poraz od Brazila svima je teško pao, a Duško Tošić i Luka Milivojević otvoreno su izrazili nezadovoljstvo zbog neigranja protiv Brazila, dok javnosti nije jasno zašto najbolji strelac grčke lige Aleksandar Prijović nije ulazio u igru. Nemanja Matić najavio je oproštaj od reprezentacije.

- Smatram da treba verovati selektoru i biti počastvovan što su uopšte u mundijalskom timu. Niko nema pravo da se ljuti. Prijović mi deluje kao dobar dečko, prosto je selektor odlučio da Aleksandar Mitrović nosi igru. Za Matića sam siguran da je to izjavio vruće glave, te da će predvoditi "orlove" u kvalifikacijama za evropski šampionat. Lične ambicije treba podrediti reprezentaciji - optimističan je Mijat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading