Mateus o Nemcima i favoritu za "boginju"

Autor:

Sport

28.06.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojevremeno najbolji fudbaler sveta Nemac Lotar Mateus označio je Brazil kao glavnog favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Rusiji

RepublikaFoto: instagram.com/lotharmatthaus10
Lotar Mateus

Brazil je pobedom nad Srbijom (2:0) prošao u osminu finala Mundijala, gde ga čeka Meksiko, a Meteus veruje da će "selesao" naslediti Nemačku na tronu.

- Imaju odilčne igrače i sjajnog selektora Titea, čitav sistem. Disciplinovani su odbrani, brzo se transformišu u napad, kao i dugu klupu - rekao je Mateus, a prenose nemački mediji.


Nekadašnji trener Partizana, šampion sveta sa Nemačkom 1990. godine, dotakao se i debakla "Elfa" rečima da sada mora da se iznalanizira status selektora Joakima Leva.

- Poslednje četiri godine dešavanja u nemačkom timu nisu najbolja. Lev je uradio odličan posao, ali moramo pažljivo da analiziramo poslednju fazu priprema za Svetsko prvenstvo, a to je greška selektora. Možda je pozvao pogrešne igrače… Takođe i igrači snose odgovornost. Nije bilo strasti, zajedničkog jezika, a to nam je donelo titulu pre četiri godine - kaže Mateus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading