Roberto Karlos: I SRBIJA I BRAZIL IDU DALJE!

Autor: planetwin365.com

Sport

27.06.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos skoro da se odomaćio u Srbiji, a u razgovoru za list kladionice "planetwin365" je izjavio da očekuje da "karioke" i "orlovi" proslave zajedno plasman u osminu finala nakon mečeva poslednjeg kola grupe E.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlos navija da Brazilci i Srbija prođu dalje

- Srbija je iskusni tim, sa dobrim igračima. Najviše poznajem one koji igraju u velikim evropskim ligama. Imaju mnogo iskustva. Utakmica će biti jako zanimljiva, jer će se oba tima truditi. Ako mene pitate, prolaze dalje Brazil i Srbija. Brazil će biti šampion, a iznenađenje će da napravi neko od afričkih timova - rekao je Roberto Karlos za list Fleš kladionice planetwin365.

Nije moglo da se zaobiđe pitanje o mentalnom stanju fudbalera nakon debakla od Nemačke na poslednjem Mundijalu i to pred domaćim fanovima.

- To je bilo neočekivano, nikad se ranije tako nešto nije desilo. Ali, mislim da sada samo treba da dobro igra i da veruje da će ponovo biti šampion. Imamo najbolje igrače u reprezentaciji i mislim da je pravi trenutak za to - rekao je nekada najbolji levi bek sveta.

Karlos se prisetio izgubljenog finala 1998. godine od Francuske, kaže da mu je to najteži poraz u čitavoj karijeri.

- Osećaj kad izgubite finale Svetskog prvenstva je najgori mogući na svetu. Ali, nekada se uči i kroz poraz, zato mislim da smo osvojili finale 2002. Tada smo igrali dobro, stvorili smo tim-porodicu, zaboravili smo prošlost, mislili na sadašnjost, a sadašnjost je bila - pobediti - rekao je Roberto Karlos.

Legendarni levi bek brazilske selekcije je učestvovao na tri Svetska prvenstva i kaže da svako posebno pamti.

- Igrao sam na tri prvenstva, a svako ima svoju težinu. Nikada nisam video razliku između prvog na kom sam učestvovao i poslednjeg, onog iz 2006. Za mene su sva ona bila bitna: jedno smo osvojili, na drugom smo stigli do finala, a na trećem do polufinala, ali su mi sva podjednako bitna - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading