Peto pojačanje Zvezde: GOLMAN POPOVIĆ PROMOVISAN!

Autor:

Sport

26.06.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda dobila je i peto pojačanje u ovom prelaznom roku, pošto je ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisao bivši golman Voždovca Zoran Popović.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Popović novo pojačanje Crvene zvezde

- Jako sam zadovoljan i presrećan što sam posle mesec dana pregovora sa mojim klubom iz Norveške napokon deo Crvene zvezde. Želim da zahvalim ljudima iz Zvezde što su bili uporni da me dovedu i sada mi predstoji da im se odužim dobrim partijama i da dam sve od sebe, i to je upravo ono što od sebe i očekujem. Kako zbog ljudi iz Zvezde, tako i zbog navijača koji su tu i bodre klub, najveći na Balkanu. Velika mi je čast što sam deo njega - rekao je Popović za sajt kluba.

Popović ima 30 godina, a prethodne sezone nastupao je za Bodo Glimt u Norveškoj. Prethodno je branio za Voždovac i Napredak i brojne srpske klubove.

On je peto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku, posle Dušana Jovančića, Dejana Melega, Nikole Stojiljkovića i Milana Jevtovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading