Stojković: Ovaj poraz me gađa u srce!

Autor:

Sport

22.06.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Srbije Vladimir Stojković bio je indisponiran, baš kao i ostatak tima. Priznao je i sam da jedva zadržava suze da mu ne krenu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Stojković ne snosi krivicu ni za jedan gol

- Da mi je neko pričao ne bi mogao da verujem. Ne znam šta da vam kažem osim da ćemo protiv Brazila otići da poginemo za Srbiju. Mnogo je teško sada. Izgleda da je bila velika odgovornost, da smo rano dali gol. Ne znam čime smo ovo zaslužili što nam se dešava, kad smo bili tako blizu, a na kraju ipak izgubili. Verujem u čudo, ako treba i poginućemo da napravimo to čudo. Nadam se da može da nam se vrati sve ovo - poručio je Stojković.

Ipak i pored najave velike borbe sa Brazilcima, izjavio je da ga je tuga preplavila.

- Najbolniji poraz u karijeri, ja sam čovek koji retko pušta suzu, čak i kad su mi roditelji umrli. Tada sam plakao u sebi, a sada se isto osećam. Nadam se da suza neće izaći. Australija je onda (2010. na SP u Južnoj Africi) bila teška, ali ovo je sada direktno u srce - bio je vidno potresen Stojković posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading