Kolarov oštar posle utakmice: BRIH NAS JE UKOČIO, MI SMO IZNAD TE ALBANSKE PRIMITIVNE PROSLAVE!

Autor:

Sport

22.06.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Aleksandar Kolarov nije birao reči posle poraza od Švajcarske, a posebno se ustremio na sudiju Feliksa Briha, koji nije dosudio penal nakon povlačenja Lihtštajnera nad Mitrovićem u kaznenom prostoru.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kolarov prozvao sudiju Briha

- Na 1:0 je podelio (Brih) tri zžuta kartona za nas, razočaran sam. On je sve vreme sa njima pricao na nemačkom, a morao je na engleskom. U 90. minutu mi je rekao da je spasio Matića drugog žutog kartona. Brih nas je ukočio, znam čoveka iz Lige šampiona, ali 15 faulova u napadu nisam video ni u košarci - bio je kivan Kolarov na sudiju iz Nemačke.

Imao je naš kapiten i komentar na provokativnu proslavu golova Džake i Šaćirija, koji su pokazivali rukama znak za albanskog orla.

- Mi smo Srbi i iznad smo njihove primitivne proslave, tih koji tako proslavljaju golove. Bar deset godina smo ispred!

Za kraj je dodao da šanse protiv Brazila postoje, iako su male.

Prvi verujem da možemo da dobijemo Brazil, biće teško, ne kažem, ali i oni su igrači kao i mi. Verujemo da možemo da ih pobedimo, možda nam se namesti dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading