BRAZILCI ZABRINUTI: Nejmar ne igra protiv Kostarike?

Autor: Tanjug

Sport

20.06.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbalski reprezentativac Felipe Kutinjo nije zabrinut zbog povrede prve zvezde tima Nejmara da Silve, ističući da fokus mora da bude na timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar je zbog povrede ranije napustio trening

Nejmar je u utorak ranije završio trening zbog povrede zgloba, iste one zbog koje je pauzirao tri meseca u finišu sezone, i neizvestan je za duel sa Kostarikom u E grupi, u kojoj se još sastaju Srbija - Švajcarska.

- Povreda se dogodila na kraju treninga. Sve se videlo protiv Švajcarske, mnogo puta je fauliran i to snažno. Naravno, fokus nam je na kolektivu, a ne na pojedincima i tako moramo da razmišljamo. Moramo da uradimo ono što se od nas traži - rekao je Kutinjo brazilskim novinarima u Sočiju.

Fudbaler Barselone, ipak, veruje da će Nejmar biti spreman za Kostariku u petak.

- Nejmar je jedan od najboljih na svetu, igrati sa njim je sjajno. Puno pomaže ekipi, hrabar je i kreativan. Jako nam je važan.

Posle prvog kola Srbija drži lidersko mesto grupe zbog pobede nad Kostarikom (1:0), ali Kutinjo smatra da će Brazil popraviti igru.

- Pred nama je važan meč, želimo da pobedimo. Imamo šansu da se popravimo, mentalno smo jaki. Moramo da preuzmemo odgovornost jer nosimo dres Brazila - zaključio je Kutinjo.

Brazil i Kostarika sastaju se u petak od 14 sati u Sankt Peterburgu, a šest sati kasnije igraju Srbija i Švajcarska u Kalinjingradu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading