RASULA SE NAŠA KOLONIJA: Nakon Sergeja i Filipa Đorđevića, Lacio ostaje bez trećeg Srbina!

Autor:

Sport

19.06.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravljeni napadača Filip Đorđević napustio je Lacio ovog leta, njegovim stopama će izvesno i sjajni Sergej Milinković-Savić za koga se otimaju svi evropski velikani, a ni treći Srbin neće dogodine biti u Rimu, pošto je uprava rešila da se zahvali Dušanu Basti na saradnji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Basta više nije u prvom planu u Laciju

U tek završenoj sezoni Basta nije bio prvi izbor trenera Inzagija na desnom boku, pošto je Crnogorac Adam Marušić ubeležio daleko više nastupa. Basta (34) je zagazio u ozbiljne igračke godine, a uprava Lacija želi da ukaže šansu mlađim snagama.

Posle pune decenije u Seriji A neće mu verovatno biti problem da pronađe novi angažman u Italiji. Menadžeri su već krenuli da obilaze klubove. Obeštećenje neće biti problem, sad se samo traži klub koji je spreman da Basti ponudi dvogodišnji ugovor vredan oko 600.000 evra po sezoni što je nešto manje nego što je zarađivao u Rimu.

Za početak su kontaktirani Parma i Bolonja, a za sada se napominje da novi prvoligaš Parma ima blagu prednost u trci za potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading