OTKRIVAMO: OVIH 11 "ORLOVA" NAPADA KOSTARIKU!

Autor:

Sport

16.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvonila je šuma u Svetlogorsku od smeha naših fudbalera na zagrevanju pred poslednji otvoreni trening za medije uoči meča sa Kostarikom (17. jun), našeg premijernog na Mundijalu u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Pun gas od starta: Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović

Smejao se i selektor Mladen Krstajić, na slatkim je mukama. Atmosfera u ekipi je odlična, igrači spremni, pucaju od samopouzdanja. Međutim, od njih 23, samo 11 će moći da istrči na meč protiv "bogate obale".

Foto: Srpski telegraf

Izveštači Srpskog telegrafa iz gradića na obali Baltičkog mora pomno su pratili svaki pas, šut, sprint svakog od "orlova", ali i kako na sve to reaguje Krle. Bilo je tu i aplauza za igrače, osmeha zadovoljstva, ali i stezanja zuba kada se ne šutne dobro ili ne doda u prazan prostor. Na osnovu svega onog što smo videli i čuli u prethodna četiri dana, pokušaćemo da odgonetnemo kojih 11 "orlova" će napasti Kostariku u nedelju u Samari od 14 časova.

 

 

RepublikaFoto: Starsport

SRPSKI TELEGRAF OTKRIVA KRLETOVE STARTERE

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading