Jovanović: Očekujem da Partizan osvoji "duplu krunu"

Autor:

Sport

15.06.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović izjavio je da ekipa vredno trenira na početku priprema, da zna da čemu on treba da radi kako bi se poboljšao i da očekuje da crno-beli u narednoj sezoni osvoje "duplu krunu".

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Jovanović očekuje dobre rezultate sa Partizanom

- Već je prošlo nekoliko dana i kao i uvek vredno se trenira. Imamo po dva treninga dnevno, nekada jedan, ali je sav fokus usmeren da se što bolje ekipa pripremi za prvenstvo - rekao je Jovanović.

Mladi napadač Partizana fokusiran je na svoje obaveze u Partizanu, iako su brojni beogradski mediji juče preneli da je blizu prelaska u belgijski Briž.

- Lakše je jer smo ne samo svi na okupu već pre svega poznajemo šta šef traži od nas tako da nema perioda adaptacije. Ašov u ruke i radi, što kaže šef. Što se tiče Partizana, očekujem da u narednoj sezoni osvoji 'duplu krunu', jer imamo najkvalitetniji tim u Srbiji, a isto tako očekujem i Ligu Evrope - rekao je 19-godišnji Jovanović.

Jovanović je fudbal počeo da trenira sa nepunih šest godina u rodnom Leposaviću u fudbalskom klubu Kosmet kod trenera Nebojše Ninčića.

- Moj talenat je prepoznao pokojni čika Trba na turniru u Guči i mogu reći da je on najzaslužniji za dolazak u Partizan. Moj prvi trener u Partizanu bio je Dragan Kecman, čovek koji me je naučio većinu stvari koje danas znam na terenu i slobodno mogu reći najzaslužniji što sam danas ovde u prvom timu Partizana. Posle toga me preuzima Dževad Prekazi koji mi je puno pomogao u individualnom radu i usavršio moje fudbalsko znanje. I kao nagrada za sve je usledio poziv za pripreme sa Partizanom. Tada nije bilo srećnijeg čoveka od mene - dodao je on.

Jovanović je naveo da nije i nema uzore, ali je otkrio igra kojih igrača mu se dopada.

- Ne mogu da kažem da sam imao idole, niti tada niti sada, ali mi se sviđa kako igra Ronaldo, a od naših Aleksandar Mitrović. Što se tiče moje igre i kvaliteta svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene, a posebno na čemu ću raditi je leva noga i još poneki detalji - rekao je Jovanović.

Đorđe Jovanović, kao i ostali fudbaleri, prati Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Naravno da pratim, to je poslastica za svakog fudbalera. Nadam se da će naša reprezentacija uspeti da se što bolje plasira na ovom Svetskom prvenstvu i ujedno sa odličnim timom dogura do same završnice - rekao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading