Još se priča o "srednjaku": EVO KOLIKA KAZNA ČEKA ROBIJA VILIJAMSA ZBOG NEPRISTOJNOG GESTA!

Autor:

Sport

15.06.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena sa otvaranja Mundijala kada je britanski pevač Robi Vilijams pokazao srednji prst direktno u kameru definitivno je i dalje tema koja zaokuplja sportsku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilijamsov nastup podigao dosta prašine

U toku izvođenja numere "Angels" zajedno sa ruskom pevačicom Aidom Garifulinom Vilijams je pokazao srednji prst u kameru i to dok je bio u krupnom planu.

Problem je nastao zbog toga što je ruski predsednik Vladimir Putin izdao nalog još od ranije da će biti zabranjene psovke u filmovima, pozorištima i knjigama, što se odnosi i na javne nastupe.

Fanovi su komentarisali da je ovo bilo upućeno organizatorima, neki su govorili da je "srednjak" bio namenjen britanskoj javnosti koja ga je kritikovala što će nastupati u Moskvi, a njega čeka kazna od tačno 42 funte!

Ipak, za to ne mari, pošto su ga Britanci napali smatrajući da ih je izdao. Čak je bilo komentara "da je prodao dušu Putinu", i to baš u doba zaoštravanja odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading