PANIKA U SOČIJU: Brazilci se plaše da ih Srbi ne špijuniraju?

Autor:

Sport

13.06.2018

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci, koja se nalaze u trening kampu brazilske fudbalske reprezentacije u Sočiju, imaju zadatak da kontrolišu nebo dok "karioke" treniraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Brazila na treningu

Fudbalski savez Brazila ništa ne prepušta slučaju. Brazilski mediji javljaju da tri policajca, koja su u službi brazilske selekcije, imaju zadatak da kontrolišu - nebo iznad trening kampa.

- Ljudi sa obeležjima nacionalnog tima i dvogledima nadgledaju prostor iznad kampa, jer postoji mogućnost da rivali dronom snimaju treninge Titeovog tima. Imaju i aparate koji mogu da neutrališu dronove i njihove frekvencije, odnosno da "upotrebe silu" - navode brazilski mediji.

Iz Brazilske fudbalske federacije su potvrdili da su dobili dozvolu FIFA da koriste sredstva protiv "tehnološke špijunaže".

Međutim, nije navedeno ko bi mogao da pošalje dronove u špijunsku misiju, a tamošnji mediji sumnjaju na Srbe, Švajcarce i Kostarikance, koji su rivali Brazilcima na SP u Rusiji.

Brazil će u nedelju igrati u Rostovu sa Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading