Voša započela pripreme, PREDSEDNIK OBEĆAO POJAČANJA!

Autor:

Sport

12.06.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine zvanično su započeli pripreme za novu sezonu, a trener Aleksandar Veselinović je obavio prozivku.

RepublikaFoto: Starsport
Voša upalila motore

On je poručio prisutnim igračima da od njih na svakom treningu i svakoj utakmici zahteva maksimum zalaganja.

- Želim vam da tokom svakog dana vaša lica krase osmesi i pozitivna energija i da ih širimo oko sebe - rekao je trener Veselinović.

"Lale" će početni deo priprema obaviti u Veterniku do 17. juna, a zatim se sele na Zlatibor gde će ostati do kraja meseca.

- Dobro znate da u radu sa mnom možete da dobijete sve ili ništa, a na vama je da izaberete ono što vam odgovara. Ulazimo u brod pred kojim je nemirno more, puno talasa i jakih vetrova, a zajedništvo treba da nam bude najveća snaga kako bismo odoleli izazovima. Od vas tražim maksimalno zalaganje na svakom treningu, greške su dozvoljene i ljudske su i tu smo da ih zajednički ispravljamo - rekao je on.

Igračima se zatim obratio Dušan Vlaović koji je rekao da prethodna sezona ne sme da se ponovi.

- Kada to kažem, mislim na sve nas – članove uprave, igrače, ali i sve zaposlene u klubu. Vojvodina je klub svetle tradicije, čiju su slavu širom sveta pronosili mnogi fudbalski velikani, a danas u pet najjačih evropskih liga igraju momci koji su ponikli baš ovde. Uz to, dvojica momaka koji su fudbalski stasali baš u FC 'Vujadin Boškov', danas su u Rusiji i konkurišu za najbolji sastav reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu - rekao je Vlaović.

On je naveo da su ambicije kluba maksimalne i da se one nikada ne menjaju.

- Grb koji nosite na grudima sve vas obavezuje da to činite punog srca i dostojanstveno. Uprava ništa nije želela da prepušta slučaju, pa se, uz punu saradnju s šefom struke Acom Veselinovićem, dogovorila da značajno pojača određene pozicije u ekipi i uskoro će vam se u radu priključiti i nekolicina novih igrača, koji će, zajedno s vama, uložiti maksimalan napor kako biste ostvarili zacrtane planove - rekao je Vlaović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading