BBC analizirao "orlove": OVA DVA IGRAČA MOGU DA ZASIJAJU!

Autor:

Sport

12.06.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni britanski medijski servis BBC napravio je listu od 15 fudbalera koji bi mogli da budu potencijalna iznenađenje predstojećeg Mundijala, a među njima se nalaze i dvojica naših reprezentativaca.

RepublikaFoto: ST/N.MANDIĆ
Sregej je na listi, a ko je drugi?

U pitanju su Sergej Milinković-Savić, ali i Uroš Spajić, čiji je izbor malo ko od ljubitelja fudbala očekivao.

Mladi vezista Lacija se nalazi na 11. mestu, Spajić je obezbedio 14. poziciju, dok listu predvode supertalentovani Meksikanac iz PSV Irving Lozano, Argentinac iz Boke Juniors Kristijan Pavon i Lokomotivin Rus Aleksej Mirančuk. 

BBC podseća da je Sergej izrastao u lidera ekipe Lacija, da ga ovog leta traže mnogi evropski velikani i da se verovatno neće zadržavati duže u Rimu, ali i da je sa Srbijom već pokorio svet u omladinskoj konkurenciji 2015. godine.

Za Spajića se tvrdi da ima mnogo toga da pokaže, iako nije na samom početku karijere (25) godina, ali i da su začuđeni njegovim izborom da nakon Anderlehta pređe u ruski Krasnodar, umesto u neki ozbiljniji klub.

Na listi talentovanih fudbalera odabrani su još Švajcarac Bril Embolo (Šalke), Peruanac Renato Tapija (Fejnord), Iranac Sardar Azmun (Rubin), Ašraf Hakimi (Maroko, Real Madrid), Andre Silva (Portugalija, Milan), Rodrigo Bentakur (Urugvaj, Juventus), Alireza Jahanbahš (Iran, AZ Alkmar), Juri Tilemans (Belgija, Monako), Ismaila Sar (Senegal, Ren) i Maksi Gomes (Urugvaj, Selta).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading