Večiti opet u pogonu: PARTIZAN I ZVEZDA POČINJU PRIPREME!

Autor:

Sport

10.06.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratak predah je gotov, igrači Crvene zvezde i Partizana se nakon talmičenja u prvenstvu Srbije vraćaju u trenažni pogon pod nadzorom trenera Milojevića i Đukića.

RepublikaFoto: Starsport
Večiti se vraćaju u trenažni proces

Šampion Srbije će u ponedeljak početi pripreme za novu sezonu, a prva prozivka Vladana Milojevića zakazana je za 18 časova.

Očekuje se da prvoj prozivci, pored novajlije Dušana Jovančića iz Vojvodine, prisustvuje i Dejan Meleg, koji bi u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crveno-beli će od četvrtka, 14. juna raditi u Beogradu, a potom odlaze na Zlatibor gde će odraditi prvu fazu priprema do 21. juna. Druga faza priprema biće održana u Austriji, i trajaće od 23. juna do 3. jula, a planirano je odigravanje četiri pripremne utakmice.

Fudbalski klub Partizan okupiće svoj tim takođe u ponedeljak, ali u prepodnevnim časovima, u sportskom centru Teleoptik u Zemunu. 

Zvanična prozivka igrača zakazana je za 10.00, posle čega će crno-beli imati prvi trening.  Partizan je vicešampion Srbije i novu sezonu počeće utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading