ŠOKANTNA IZJAVA VARANA: Odlazak Zidana nije loša stvar za Real!

Autor:

Sport

09.06.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala Rafael Varan izjavio je da odlazaka Zinedina Zidana sa mesta trenera madridskog kluba nije loša stvar za trostrukog osvajača Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan sa Varanom

Zidan je napustio Real,  pošto je osvojio treći trofej Lige šampiona.

- U fudbalu je nekada teško prihvatiti istinu, ali male promene mogu da budu dobre za svakog, iako u tom trenutku možda mislite da vam nisu potrebne. Videćemo u budućnosti šta će se dešavati. Možda ćemo dogodine igrati bolje u Primeri - rekao je Varan.

Zidan je igrače o odlasku obavestio neposredno uoči zvaničnog obraćanja medijima.

- Poslao je poruku svakom fudbaleru. Bili smo iznenađeni. Međutim, ako je to njegova odluka, poštovaćemo je. Njegov učinak na klupi Reala bio je neverovatan -  rekao je Varan.

Kao kandidati za trenera Reala pominjani su Maurisio Poketino, Masimilijano Alegri, Joakim Lev, Jirgen Klop, Antonio Konte, ali su svi odbili ponudu predsednika madridskog kluba Florentina Pereza. Pojedini španski mediji navode da bi Real mogao da preuzme Guti, koji nema trenerskog iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading