Nije druga liga za njega: KOSTIĆ SVE BLIŽI ITALIJI!

Autor:

Sport

09.06.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Filip Kostić imao je sezonu za zaborav na klupskom nivou, pošto je sa Hamburgom ispao u drugu ligu, po prvi put u istoriji kluba sa severa Nemačke.

RepublikaFoto: Starsport
Kostić se seli nakon Mundijala

Iako je Kostić bio sasvim solidan u dresu nemačkog velikana, to Hamburg nije spaslo ispadanja u niži rang. Naš fudbaler sasvim izvesno neće nastaviti karijeru u dosadašnjem klubu, pošto ne želi da igra u drugoj ligi naredne sezone.

Srećom po njega, interesenata ima sa raznih strana, pa Kostić ne mora da brine za budući angažman.

Poslednji klub koji se "raspitivao za zdravlje" Filipa Kostića jeste Fiorentina, koja već sezonama unazad dovodi srpske fudbalere i sa njima ima pretežno pozitivna iskustva.

Kostić je u leto 2016. godine stigao iz Štutgarta za oko 14 miliona evra, ali ta cena bi mogla i da se poveća ukoliko Filip bude imao zapažene partije na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Uz Kostića, klub će, kako stvari stoje, napustiti i brazilski vezista Valas čija je vrednost procenjena na oko 10 miliona evra i za koga su zainteresovani Napoli i Sampdorija.

U prošloj sezoni Kostić je upisao 30 nastupa za Hamburg, postigao je pet golova, uz još jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading