VULETIĆ PROSTAK - OPET VREĐA BINIĆA

Autor:

Sport

09.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nastavlja da vređa člana IO FSS i potpredsednika zaduženog za regularnost Dragišu Binića!

RepublikaFoto: Starsport
Misli da je najpametniji: Vladimir Vuletić

Funkcioner crno-belih likovao je zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla Biniću. Bivši fudbaler Crvene zvezde moraće da plati 150.000 dinara zbog, kako je navedeno, širenja neistina o predsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću.

U slavlju zbog Binićeve kazne Vuletić je ponovo preterao i upustio se u kadrovsku politiku saveza, poručujući da tamo nije mesto ljudima poput legende kluba s Marakane.

RepublikaFoto: Starsport
Na udaru: Dragiša Binić

- U svetu lažnih diploma, upitnih doktorata, kada u struci govore najmanje stručni, a o regularnosti oni sa više krivičnih prijava snaga pravno izgovorene reči još uvek, istina retko i teško, ume da dopre do nosilaca pravničkih funkcija. Justicija, boginja pravde, prikazana sa povezom preko očiju i mačem, da bi bila slepa za pritiske i uticaje, a dosledna da bi, kako Rimljani rekoše, suum cuique tribuere - svakom njegovo pravo po zasluzi dala, najzad ima razlog za zadovoljstvo - poručio je Vuletić i dodao:

- Ovo je ujedno i dobronamerni apel čelnicima FSS da se na odgovorna, a posebno pravnička mesta u našoj krovnoj kući fudbala postavljaju ljudi od struke, skrupula i digniteta jer se na taj način najbolje štite i čuvaju institucije. Nije uzalud naš narod odavno rekao: "Nije škola magare."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading