Trener Valensije se gorko kaje: OGREŠILI SMO SE O MAKSIMOVIĆA!

Autor:

Sport

06.06.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Valensije Marselino Toral priznao je da se ogrešio o našeg fudbalera Nemanju Maksimovića kad mu zimus nije dozvolio da promeni sredinu.

RepublikaFoto: Starsport
Maksimović slobodan u izboru nove sredine

Torel je izjavio da Maksimović ima odrešene ruke u izboru nove sredine ovog leta, kako bi barem sada ispravio nepravdu, a srpski fudbaler ima važeći ugovor sa "slepim miševima" do 2022. godine.

Podsetimo, Maksimović je u januaru zbog slabe minutaže zahtevao da napusti Valensiju, ali mu klub nije omogućio transfer bez obzira na interesovanje Hetafea, Leganjesa i Verdera. 

"Zlatni orlić" sa Novog Zelanda je prošlog leta prešao iz Astane u Valensiju, odigrao je 15 utakmica za klub sa "Mestalje", ali nije uspeo da zatrese mrežu.

Osim Astane, osvajač Evropskog i Svetskog prvenstva u omladincima sa reprezentacijom Srbije igrao je Domžale, a prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde i Verone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading