Tadić i Tošić: BOLJE SADA NEGO NA SP!

Autor:

Sport

04.06.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezista Dušan Tadić nije se previše uzbudio nakon poraza od Čilea na početku priprema u Gracu. On kaže da naš tim mora da izvuče ono najbolje iz utakmice i popravi igru pred odlazak u Rusiju na Mundijal. Štoper Duško Tošić je bio kritičniji, ali veruje da će do početka prvenstva sve biti u redu.

RepublikaFoto: Starsport
Naši igrači veruju da će popraviti formu u narednom periodu

Svaka utakmica donosi neku korist, a pogotovo iz poraza može da se izvuku pouke i da se pripremimo za Kostariku.

Ovo su prijateljske utakmice koje služe za uigravanje, sve su ovo normalne stvari koje nas ne mogu poljujati. Dosta se isprobavalo, raduje me što smo imali šansi. Sve u svemu bilo je i dobrog i lošeg protiv Čilea - izjavio je Tadić.

Duško Tošić nije bio previše zadovoljan posle utakmice.

Sigurno da ima više loših stvari nego dobrih. Nije izgledalo kako treba, ali ovo je prva utakmica, bolje sada da se desi nego na SP. Ne treba da bude kritike tek je početak, treba i mi i mediji da budemo pozitivni. Mi smo 90 minuta bili ekipa to je dobro, iako je više lošijih stvari sa ove utakmice. Krstajić će da vidi gde smo grešili i to ćemo da popravimo. Nema mnogo vremena, ali ne treba brinuti. Mislim da će sve da izgleda dobro na SP - optimista je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading