Jaja Ture oštro po Gvardioli: MOŽDA JE IMAO PROBLEM SA MOJOM BOJOM KOŽE!

Autor:

Sport

04.06.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Gvardiola je rasista - poručio je između redova bivši fudbaler Mančester sitija Jaja Ture.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ture: Ako Pep ikad stavi 5 tamnoputih u prvu postavu, poslaću mu tortu

Iskusni vezista je dao intervju za "Frans fudbal" koji tek treba da bude objavljen, ali su francuski mediji već objavili najzanimljiviji deo iz ove priče.

- Želim da srušim mit o Pepu Gvardioli - počeo je Ture.

- Kao da je imao želju da me ponizi. U svlačionici je pred svim saigračima znao da mi kaže da ima osećaj da nisam dovoljno motivisan. Rekao mi je da ako nisam zadovoljan odem i pričam s ljudima iz kluba - istakao je Ture, a onda i pojasnio svoje reči.

- Nije imao poštovanja prema meni, bio je okrutan. Kao da je želeo da učini sve da uništi moju poslednju sezonu u Sitiju. Šta mislite - da li bi se tako ponašao prema Andresu Inijesti u Barsi? Došao sam do momenta u kojem se pitam da li je sve do moje boje kože. Nisam prvi koji govori o tim razlikama i ponašanju prema tamnoputim fudbalerima. Znam i da su se u Barseloni postavljala slična pitanja kada se radi o Gvardioli. Možda mu mi (tamnoputi igrači) nismo kao drugi. Kada se setim, možda je to u pitanju... - istakao je Ture kojem je ove sezone istekao ugovor sa "građanima".

Napadač Vilferd Boni je ranije rekao da se Gvardiola prema njemu ponašao "brutalno".

- Gvardiola je previše inteligentan da bi bio "uhvaćen" kada su ove stvari u pitanju. A naravno da nikada neće priznati da ne voli Afrikance. Ako ikada u prvih 11 na terenu budu makar petorica tamnoputih igrača poslaću mu tortu - zaključio je Ture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading