ODGOVOR FSS: Muslin je sarađivao sa menadžerima, želi loše reprezentaciji

Autor: Tanjug

Sport

04.06.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Uroš Zeković izjavio je da nekadašnji selektor Slavoljub Muslin izjavama za ruske medije uoči početka Mundijala želi da poremeti atmosferu u reprezentaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Muslin je u intervjuu za "Sovjetski sport" između ostalog rekao da je otišao iz FSS jer mu se navodno neko "iz vrha Saveza mešao u posao" i da je "očigledno čačnuo nečije interse odozgo".

- Kada je Muslin postavljen za selektora imao je dva zadatka, da napravi rezultat i da ne sarađuje sa menadžerima. Do razlaza je došlo kad je prekršio drugo pravilo i počeo da se sarađuje sa menadžerima. To vrlo dobro znaju pojedini igrači, menadžeri...Pa uostalom ne tako davno je o tome govorio Mateja Kežman koji je menadžer Sergeja Milinkovića-Savića. Kežman je tada između ostalog naveo da je odbio Muslinove ponude za kombinacijama. Da li je potrebna veća potvrda od te? Odlaskom Muslina sprečeno je da se realizuju samo i isključivo lični intersi bivšeg selektora - rekao je Zeković.


On ima vrlo jasan odgovor na pitanje zbog čega je Muslin baš sada odlučio da progovori o odlasku iz reprezentacije.

- Pokušava da poremeti atmosferu u reprezentaciji i stručnom štabu. Želi neuspeh, pa kako bi se on onda predstavio kao veliki trener. Veliki trener koji je od završetka kvalifikacija nije uspeo da pronađe inostrani angažman. Kao i pojedinici iz određenih klubova želi da se dogodi nešto negativno. Zbog toga što mu nije dozvoljeno da bude mendažer - poručio je Zeković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading