OGLASIO SE I TITE: Nejmar je čarobnjak!

Autor:

Sport

03.06.2018

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor brazilske fudbalske reprezentacije Tite izjavio je da je zadovoljan igrom Nejmara na meču sa Hrvatskom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tite i Nejma slave pobedu protiv Hrvatske

Brazil je u Liverpulu pobedio Hrvatsku 2:0, a na ovom prijateljskom meču u nacionalni tim "karioka" se posle četiri meseca zbog povrede vratio Nejmar, koji je i postigao jedan gol.

- Znao sam da se oporavio, da može, ali ovo što je uradio, bilo je iznad svih mojih očekivanja. To nije normalno što je on danas odigrao. Očekivao sam dosta manje, što bi bilo logično, jer je i dalje u procesu oporavka. Svaka mu čast - rekao je Tite i dodao:

- Bio je ovo meč najvećeg kvaliteta. Obe reprezentacije su tehnički savršene, a kada na terenu vidite Modrića, Nejmara ili Kutinja, znate da ćete da gledate spektakl. Reskirali smo i to nam se isplatilo. Planirao sam da uvedem Nejmara, jer je on drugačiji igrač, njegov fudbal je poseban. On ima čudesan individualni kvalitet. On je fudbalski čarobnjak, a opet je neodvojiv deo tima kao jedinstvene celine. Presrećan sam zbog njega. Hvala našim lekarima, koji su napravili čudo da bi se on oporavio.

Brazil će na SP igrati u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading