"Orlovi" počinju pripreme za Mundijal: ZGAZITE ČILE DA SE PLAŠI KOSTARIKA!

Sport

04.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije večeras (20.00, RTS 1) na Merkur areni u Gracu protiv Čilea odigraće prvu od dve kontrolne utakmice pred početak Mundijala u Rusiji, a poručuju da im je cilj da pobedom zaplaše prvog rivala u Grupi E - Kostariku!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije na treningu u Austriji

Najveće iznenađenje prethodnog Mundijala uveliko preti "orlovima", pa je tako selektor Kostarikanaca Oskar Ramirez izjavio da je već upisao tri boda protiv našeg tima. To će biti dodatni motiv izabranicima Mladena Krstajića da protiv Čilea dokažu da su spremni za prvi meč 17. juna u Samari.

BEZ TENZIJE

- Ne treba da pravimo tenziju, neka pričaju šta hoće, sve će stati u tri utakmice i pokazaće se ko je ko. Čile i Bolivija sigurno mogu da glume naše rivale, zato su i izabrani, ali mi gledamo da spremimo nas. Sigurno će u tim utakmicama biti dobrih i loših stvari, ali su zato tu, kako bismo te loše stvari popravili - poručio je vezista Kristal palasa Luka Milivojević.

U ime stručnog štaba Srbije govorio je Milan Rastavac, koji smatra da je pobeda uz dobru igru protiv Čilea idealan vetar u leđa za "orlove".

- Rezultat je bitan u svakoj utakmici, ali u sutrašnjoj protiv Čilea je pre svega bitan način na koji ćemo da dođemo do tog rezultata. Moramo da nađemo najsvrsishodniji način da se što bolje pripremimo za meč protiv Kostarike, a potom i sve ostale - rekao je Rastavac i dodao:

VIŠE KOMBINACIJA

- Naša ideja je da proširimo repertoar igrača s kojima raspolažemo, da isprobamo nekoliko kombinacija i najbolje se pripremimo za Svetsko prvenstvo. Planirano je da napravimo šest izmena.

Srpski tim dočekalo je nekoliko srpskih navijača, a ekipu u Gracu posetili su legendarni Dejan Stanković i kapiten Partizana Saša Ilić, koji će biti tu da svojim iskustvom pomognu reprezentativcima da se što bolje mentalno pripreme za sve što ih čeka u Rusiji.

Srbija - Čile

20.00, RTS 1

Srbija: Stojković - Rukavina, Milenković, Tošić, Kolarov - Milivojević, Matić - Tadić, Milinković-Savić, Ljajić - Mitrović

Selektor: Mladen Krstajić

Čile: Koljao - Vegas, Maripan, Lihnovski, Dijaz - Medel, Rejes - Sagal, Kontreras, Rodrigez - Kastiljo

Selektor: Rejnaldo Rueda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading