(VIDEO) "ORLOVI", OPREZ: Nejmar se vratio na teren i uništio Hrvate!

Autor:

Sport

03.06.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je selekciju Hrvatske 2:0 u prijateljskom meču odigranom u Liverpulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar slavi gol protiv Hrvatske

Golove za Brazil postigli su Nejmar u 69. i Firmino u 93. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

 

 

 

 

 

 

Brazil je igrao u sledećem sastavu: Alison, Kazemiro, Kutinjo (Fred), Danilo, Fernandinjo (Nejmar), Gabrijel Žesus (Firmino), Marselo (Filipe Luis), Miranda (Markinjos), Paulinjo, T. Silva, Vilijans (Taison).

Obe selekcije su ušle oprezno u meč, a prvu šansu imala je Hrvatska u 13. minutu kada je Lovren šutirao glavom tik pored stative. Do kraja prvog poluvremena obe reprezentacije su imale po nekoliko polušansi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP


Već na početku drugog poluvremena, Nejmar je ušao u igru. Ovo je bio njegov prvi meč od februara kada je povredio stopalo. Brazil je zaigrao angažovanije u drugom poluvremenu, a prvu šansu ponovo je imala Hrvatska i to preko Rebića u 60. minutu. Brazil je poveo u 69. minutu sjajnim golom Nejmara koji je prevario nekoliko protivničkih igrača. Konačan rezultat postavio je Firmino u 93. minutu.

Brazil će na SP igrati u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom. Hrvatska je u grupi sa Argentinom, Islandom i Nigerijom.

SP će biti održano od 14. juna do 15. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading