Reprezentativac BiH menja Zorana Tošića?

Autor: HotSport

Sport

02.06.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Zorana Tošića iz Partizana ovog leta već je gotovo viđena stvar, a zamena za jednog od najboljih igrača crno-belih u prošloj sezoni mogla bi da dođe iz Sarajeva!

RepublikaFoto: twitter.com/NFS BIH
Zanimljiv Partizanu: Goran Zakarić

Partizan je navodno ozbiljno zainteresovan da u svoje redove dovede Gorana Zakarića, fudbalera Željezničara, koji je u proteklom šampionatu BiH proglašen za najboljeg fudbalera.

Njega su za najkorisnijeg odabrali igrači i treneri svih timova iz prve lige, a Zakarić važi za jednog od najperspektivnijih fudbalera koji dolaze iz Bosne.

Momak iz Gradiške rođen je 1992. godine, a karijeru je počeo u Širokom Brijegu, nakon čega ga je kupio Dinamo Zagreb. Međutim, u glavnom gradu Hrvatske Zakarić nije dobio pravu priliku, pa je išao na pozajmice u Široki Brijeg, Lokomotivu, Zrinjski i Slaven Belupo, nakon čega je istekao njegov ugovor sa Zagrepčanima, pa je prošle godine zadužio opremu Željezničara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading