Dušeci otkrili spisak Belgijanaca za Mundijal

Autor:

Sport

02.06.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Robert Martines nije objavio konačan spisak igrača za SP, ali je tamošnja javnost došla do imena 23 igrača koji će ići u Rusiji i to putem dušeka!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Belgije se spremaju za SP

Televizija VRT je objavila spisak od 23 dušeka koje je jedna belgijska kompanija prenosila igračima te zemlje pred odlazak u Rusiju.

Na svakom od navedenih dušeka pisalo je ime jednog igrača. S obzirom da ih je bilo tačno 23, javnost je odmah zaključila da su to fudbaleri koja će se naći na finalnom spisku Roberta Martinesa.

Mac Sels, Kristijan Kabasel, Džordan Lukaku, Leander Dendonker i Adnan Januzaj su fudbaleri koji neće igrati na Mundijalu.

Selektor Belgije demantovao je tvrdnje medija i rekao da o spisku još nema reči. 

- Nije istina ono što pišu, zvaničan spisak još ne postoji. Razočaravajuće je što će ovu informaciju videti naši navijači, kao i porodice igrača, a ti ljudi zaslužuju samo istinu - rekao je Martines. 

Belgija će na SP igrati u grupi sa Panamom, Engleskom i Tunisom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading