STARI TANDEM NOVI KLUB: Lampard dovodi Terija

Autor:

Sport

02.06.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji saigrači mogli bi da ponovo sarađuju u Derbi Kauntiju.Frenk Lampard (39) preuzeo je Derbi Kaunti i na svom novom, trenerskom početku mogao bi da ima veliku pomoć bivšeg saigrača, Džona Terija (37).

RepublikaFoto: twitter.com/AVFCOfficial
Džon Teri

Legendarni kapiten Čelsija otišao je ove nedelje iz Aston Vile posle jedne sezone i nije hteo da otkrije gde će (i da li će) nastaviti karijeru.

Međutim, engleski novinari objavili su u subotu da će Teri nastaviti karijeru u Derbi Kauntiju i da će biti predvodnik Lampardove ekipe.

Novi menadžer Kauntija je na promociji nagovestio da bi njegov nekadašnji kapiten mogao da stigne na "Prajd park" zajedno sa njim.

"Razgovarao sam sa Terijem ove sezone o tome kako mu je i kako je u Čempionšipu. Sigurno će i sada biti tu za mene. Bliski smo", rekao je Lampard.

Derbi je prošlu sezonu završio na šestoj poziciji tabele, a vlasnik kluba Mel Moris povrdio je da će smanjiti budžet za plate, tako što će ga ograničiti na oko 35 miliona funti. Da li će u toj kasi biti dovoljno novca i za Terijevu platu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading