KOVAČIĆ pred prijateljski meč: Brazil će igrati tvrdo, pa moramo i mi

Autor:

Sport

02.06.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Mateo Kovačić rekao je pred odlazak u Livepul na prijateljski susret između selekcija Hrvatske i Brazila da je jedino od čemu reprezentativci Hrvatske sada razmišljaju svaki sledeći trening.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mateo Kovačić

Prijateljski duel između Hrvatske i Brazila, na programu je u nedelju, od 16 časova, a ta dva tima će odmeriti snage na "Enfildu".

Hrvati će na Svetskom prvenstvu u Rusiji u grupi igrati protiv Nigerije, Argentine i Islanda. 

- Brazil svakako jeste jedan od favorita celog Svetskog prvenstva, koje je pred nama. Mi jedva čekamo da igramo protiv najboljih, ali utakmica sa Nigerijom će nam možda biti i ključna. Razgovarao sam sa Marselom i Kazemirom o susretu u Liverpulu, kažu da će oni igrati veoma čvrsto, pa tako moramo i mi. Brazil je kvalitetniji nego 2014. godine, sada su iskusniji, sa nekim odličnim mladim igračima, ali i mi smo bolji nego tada. Biće to sjajna utakmica, trudićemo se da pokažemo najbolje lice - rekao je Kovačić.

On se osvrnuo i na nedavno osvajanje titule šampiona Evrope sa madridskim Realom, koji je u finalu nadigrao Liverpul, za koji nastupa i njegov sunarodnik Dejan Lovren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading