Evo zašto je mladi fudbaler Partizana odbio da igra derbi protiv Zvezde

Autor:

Sport

31.05.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Đorđe Jovanović oglasio se povodom odluke da ne igra derbi meč poslednjeg, 30. kola Omladinske lige Srbije protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Jovanović je povređen

Crno-beli su odlučili da za ovaj meč u tim uvrste prvotimce Partizana Svetozara Markovića, Armina Đerleka i Đorđa Jovanovića. Jovanović je odlučio da ne igra ovaj duel.

Partizan je treći na tabeli i odavno je izgubio sve šanse za titulu. Zvezda je prva sa 73 boda, a Brodarac je drugi sa 71.

Ovaj duel je na programu u subotu od 11 sati.

- Jedini razlog zbog kojeg sam odbio da pomognem omladincima u derbiju je hronična povreda skočnog zgloba koju vučem cele polusezone i ovu pauzu pokušavam da iskoristim da saniram povredu kako bih se na najbolji način spremio za narednu sezonu! Naslovi kako sam odbio da igram derbi iz revolta zbog minutaže su totalne gluposti i budalaštine, jer svi koji me poznaju dobro znaju koliko volim Partizan i da je on iznad svih nas bez obzira da li je neko ljut ili ne! - napisao je Jovanović na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/jovanoviicdjordje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading