Tončev uverava: Evropa na "Čairu"

Autor:

Sport

31.05.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Radnički sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev izrazio je uverenje da će, uz neophodne i precizno definisane korekcije, ta ekipa na stadionu Čair u Nišu igrati kvalifikacije za Ligu Evropa.

RepublikaFoto: instagram.com/ fkradnickinis
Čair

- Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima Evropske fudbalske unije u Ženevi, ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži ako Radnički bude igrao van Niša - rekao je Tončev a prenose beogradski mediji.

Radnički se plasirao u Evropu posle 35 godina, pošto je u nedavno završenoj sezoni zauzeo treće mesto u Super ligi Srbije.


Protivnika u prvom kolu kvalifikacija Radnički će dobiti na žrebu 19. juna u Nionu. Niški klub je povlašćen u toj rundi.


Srbiju će u toj rundi predstavljati i Spartak iz Subotice, dok će u drugom kolu početi Partizan. Aktuelni šampion Crvena zvezda igraće kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading