KOSTIĆ: Nema još euforije, prvi meč najvažniji

Autor:

Sport

31.05.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije preseliće se u subotu u Austriju, gde će nastaviti pripreme za Mundijal u Rusiji. "Orlovi" do prve utakmice na Svetskom prvenstvu odigrati još dve prijateljske - protiv Čilea i Bolivije.

RepublikaFoto: Republika.rs
Filip Kostić

Reprezentativac Filip Kostić izjavio je da će utakmica protiv Kostarike na startu Mundijala biti najvažnija, ali i najteža u grupi.

- Kostarika je najbitnija i najteža. Pobedom probijamo led i dobijamo na samopouzdanju. Ostaje nam da se uigramo i nadam se prolasku grupe koja je po kvalitetu, izuzev Brazila, prilično izjednačena -rekao je Kostić novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi. 


On je naveo da reprezentaciju Srbije očekuju dve dobre provere u Austriji protiv selekcija koje neguju sličan stil igre kao Kostarika. 

- Poznajem obe reprezentacije. Čile je po meri, a i mi smo dosta uigraniji u odnosu na start kvalifikacija za Mundijal. Dobre provera su ispred nas, a mlađi igrači su dobri momci i fudbaleri, na njima je da se što bolje uigraju - rekao je Kostić.

Kako je rekao, navikao je na jaku konkurenciju, a selektoru prepušta da odabere najbolje.

- Nema još euforije, spremamo se za ono što nas očekuje. Atmosfera je odlična. Pratim neke reprezentaciju preko interneta, ove koje su sa nama u grupu i Nemačku - rekao je Kostić. 


Fudbaler Hamburga je dodao i da još uvek nije siguran gde će nastaviti karijeru i naveo da su interes za njega pokazale ekipe iz Španije, Italije i Engleske

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading