MADRIĐANI NE DAJU SLOVENCA: Atletiko želi da sačuva Oblaka

Autor:

Sport

29.05.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Atletika pregovoraju sa golmanom madridskog kluba i slovenačkim reprezentativcem Janom Oblakom u vezi produženja ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oblak briljira ove sezone

Oblak ima ugovor sa Atletikom do juna 2021. godine. Slovenac u ugovoru ima klauzulu po kojoj može da napusti madridski klub uz obeštećenje od 100 milionaevra.

Ova klauzula je uplašila čelnike Atletika, koji strahuju da bi neki bogati klub mogao bez problema da uplati ovaj iznos i da privoli Oblaka da promeni sredinu.

Oblak je ove sezone briljirao na golu Atletika sa kojim je osvojio Ligu Evropa. On je trenutno jedan od najtraženijih golmana sveta.

"Jorgandžije" su pripremile novi ugovor po kojem bi Oblak postao jedan od najplaćenijih igrača u istoriji Atletika, a obeštećenje bi iznosilo čak 200 miliona evra.

Oblak je 2014. stigao u Atletiko iz Benfike za 16 miliona evra. On je pre toga branio za Rio Ave, Leiriju, Olhanense, Beira Mar i Olimpiju.

Za Atletiko je branio na 157 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading