TRANSFER BOMBA: Juventus najvećem rivalu ponudio Iguaina i 50 miliona evra za Ikardija!

Autor:

Sport

29.05.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Juventusa ponudili su Interu napadača Gonzala Iguaina i 50 miliona evra za najboljeg strelca Serije A Maura Ikardija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ikardi bi mogao da nastavi karijeru u Juventusu

Iguain (30) je pre dve godine stigao u Juventus iz Napolija za 90 miliona evra i postao je najskuplje plaćeni igrač u Seriji A. On je na 105 utakmica u dresu Juventusa postigao 55 golova.

Ikardi (25) je prvi strelac lige, a poznat je po tome što redovno trese mreže torinskom klubu. On je na 182 meča za Inter postigao 107 golova.

Italijanski mediji navode da su pregovori dva kluba počeli. Pojedini izvori tvrde da je Juventus inicirao razmenu, a drugi da je Inter ponudio Ikardija torinskom klubu.

Dozvolu za transfer Ikardija dala je i supruga i agent Vanda Nara, pa bi sve moglo uskoro da se završi.

Između dva kluba vlada veliko rivalstvo. Poslednji transfer igrača iz dva kluba dogodio se još 1976. godine kada su Pjetro Anastasi i Roberto Bonisenja zamenili dresove.

Juventus je angažovao i uglednu advokatsku firmu kako bi izbegao da Interu plati obeštećenje od 110 miliona evra za Ikardija. Odlučeno je da se Interu ponudi Iguain i 50 miliona evra.

"Stara dama" već godinama želi Ikardija, a njegova supruga Vanda Nara je 2016. otkrila da je Mauro bio na korak od prelaska u Juventus, ali je u Torino stigao Iguain.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading