Bez golova na meču Bih - Crna Gora

Autor:

Sport

28.05.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljska utakmica između Bosne i Hercegovine i Crne Gore završena je bez golova. Ovaj meč je ujedno bio i oproštajni meč u dresu sa državnim grbom za Ibiševića, Spahića i Misimovića, odnosno debi selektora Roberta Prosinečkog pred domaćim navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Ljubiša Tumbaković koji je u Zenicu doveo ekipu bez desetak igrača sa prvobitnog spiska kao da je želeo da vidi šta mogu debitanti kao što su to bili Luka Mirković, Stefan Lončar, Asmir Kajević i Deni Hočko. S druge strane, Robert Prosinečki je često ubacivao nove igrače, tako da u završnici nije bilo tečne igre.

 

Crnoj Gori je ovo bila treća provera posle završetka kvalifikacija za Mundijal. U Zenici je kao i protiv Kipra u Nikoziji bilo 0:0, a protiv Turske u Podgorici 2:2. Narednu proveru, izabranici Ljubiše Tumbakovića imaju 2. juna protiv Slovenije u glavnom gradu Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading