ISKRENO - Vulićević: Đukić mi je rekao da nije dobio poruku da me zameni

Autor:

Sport

28.05.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna je bila sezona kako za Partizan, tako i za Miroslava Vulićevića. Kapiten crno-belih u odsustvu Saše Ilića igrao je po sistemu toplo-hladno, a iskusni desni bek otkrio je jedan zanimljiv detalj.

RepublikaFoto: Starsport

Posle utakmice sa Čukaričkim u Kupu (prvi meč), u medijima se pojavila informacija da je trener crno-belih Miroslav Đukić dobio poruku (od članova Uprave) u kojoj je pisalo da mora da zameni Vulićevića.

 - Imao sam razgovor s Đukićem, rekao mi je da on uopšte nije primio poruku. Čak mi je kazao: „Ispao bih veći u tvojim očima da jesam, ali nisam. Ne bih to učinio ni da sam je dobio. Inače, nisi ni bio najgori.” Odgovorio sam: „Šefe, nemojte da mislite pošto sam kapiten da ne smete da me zamenite, kako mi ne bi rušili autoritet. Slobodno to učinite ako nisam dobar, tu sam za dobrobit Partizana - rekao je Vulićević za "Žurnal".

RepublikaFoto: Starsport

On se osvrnuo i na celu sezonu.

- Uspeli smo u Evropi, ali smo u prvenstvu posustali. Mnogo veće ekipe, s većim fondom, ne mogu da igraju na tri fronta. Ova ekipa je za godinu uzela duplu krunu, kup, dogurala do šesnaestine finala Lige Evrope. Stvarno dobro! Da je vrhunska sezona – nije, veliki je bodovni zaostatak - jasan je desni bek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading