Navijači Liverpula prete smrću Karijusu! Klop ga brani, podrška golmanu stiže iz celog sveta!

Autor:

Sport

27.05.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop stao je odbranu golmana svog tima Lorisa Karijusa koji je glavni krivac za poraz Redsa u finalu Lige šampiona od ekipe Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karijus tuguje posle poraza

Real je slavio sa 3:1, a Karijus je krivac za prvi i treći gol madridskog kluba.

- Šta reći? Svi znamo šta se dogodilo, Loris zna šta se dogodilo. Nije lako i nije lepo da se dogodi u ovakvom trenutku. Žao mi je zbog njega, on je fantastičan momak - rekao je Klop i dodao:

- Veoma je teško za njega i znam šta oseća. Niko ne želi da mu se tako nešto desi. Greške su bile očigledne, ali ne moramo da pričamo o njima. On zna, ja znam, vi znate, svi znaju... Sada, mora da se nosi sa tim, kao i tim, a to ćemo i uraditi. Bićemo uz njega, nema sumnje. Jednostavno, nije bilo njegovo veče.

Karijus je svestan da je napravio velike greške u finalu LŠ. On je posle meča molio navijače za oproštaj.

- Znam šta sam uradio. Jednostavno je, izgubio sam finale. Neverovatno mi je žao. Ako bih mogao da vratim vreme... Žao mi je, znam da sam izneverio tim. Veoma mi je teško u ovim trenucima, ali to je život golmana. Ti golovi su nas koštali titule - rekao je Karijus.

Međutim, pojedini navijači Liverpula mu prete smrću.

Golman Liverpula je dobio podršku od Intera i Napolija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading