Ronaldo: Kajem se, nije trebalo to da kažem

Autor:

Sport

27.05.2018

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da se pokajao što je po završetku finala LŠ protiv Liverpula rekao da napušta madridski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo je osvojio pet LŠ

Ronaldo je rekao da je zažalio što je rekao da napušta madridski klub. U međuvremenu čelnici Reala su demantovali da Portugalac odlazi iz Madrida.

- U ovom prelepom momentu to zauzima preveliki prostor. Moja sezona u Ligi šampiona je bila odlična, od početka do kraja. Uvek je lepo osvojiti LŠ. Nisu najvažnija pitanja pojedinih igrača. Malo je izvučeno iz konteksta ono što sam rekao, a možda nije trebalo ni to da kažem - naveo je Ronaldo.

Real je slavio sa 3:1, ali Ronaldo nije uspeo da se upiše u strelce.

- Liga šampiona bi trebalo da promeni ime u CR7 Liga šampiona! Osvojio sam pet trofeja i ponovo sam najbolji strelac - rekao je Ronaldo.

Ronaldova izjava u subotu uveče uznemirila je sve u Realu, a pojavila se informacija da je problem u novcu.

- Novac nije problem - kazao je Ronaldo i dodao:

- Neću pričati mnogo sada, ali kada budem pričao pričaću o svemu. Ništa ne mogu da garantujem, a ništa neću da krijem... Slava nije najvažnija stvar u životu. Pravi se oluja bez potrebe. Nemam nikakav problem sa predsednikom Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading