SUJEVERJE: "Krupna" promena u Realu pred finale

Autor:

Sport

25.05.2018

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sujeverni engleski navijači naći će i u ovoj priči razlog više za pobedu Liverpula u finalu Lige šampiona, a do konačan ishod, bez nagađanja znaćemo uskoro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U čije ruke će "pasti"? Real ili Liverpul?

Real Madrid morao je da promeni planove kada je let u Kijev u pitanju. Ne radi se o krupnim promenama ili odlaganju, ali posada koja je letela sa Realom na poslednja tri finala Lige šampiona ovoga puta neće moći da putuje sa Madriđanima i možda im još jednom donese sreću. Ako verujete da im je to donelo sreću prethodnih puta.

- Ove godine u Kijev putujemo velikim Airbus 340 avionom. Posada koja nas je vozila do sada nema kvalifikacije za upravljanje takvim avionom. Oni upravljaju sličnim, ali značajno manjim avionom. Za prekvalifikaciju bi im bio potreban tromesečni kurs, a mi nemamo to vreme - naveo je za Marku izvor iz kluba.

Pilot Huan Ramon Bonet, kopilot Aleksandro Buksona i stjuardesa Rosa Delia Sosa brinuli su o Realovim igračima na letovima u prethodne tri godine kada je klub putovao na finala Lige šampiona.

Sve je počelo u polufinalu 2014. i od tada su iz Reala uvek tražili istu posadu za putovanja na najvažnije mečeve. Njih troje su čak uz poziv kluba prisustvovali utakmici u Minhenu te 2014. Od tada su ih iz kluba uvek posebno tražili za svoje letove.

Sada su let Reala "preuzeli" pilot Tomin Bastan, kopilot Hose Marija Ordavos i stjuard Manel Dijaz Pačon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading