Janković: Ovo je bila sezona za pamćenje

Autor: Tanjug

Sport

24.05.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Marko Janković, jedan od junaka pobede nad Mladosti (2:1) za trofej Kupa Srbije, kaže da su crno-beli odigrali sezonu za pamćenje iako nisu odbranili titulu prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Janković sa trofejom Kupa Srbije

Partizan je posle preokreta i golova Jankovića iz slobodnog udarca i Saše Zdjelara savladao Mladost i osvojio treći put u nizu Kup.

- Sada kada pogledam, možda i bolje što smo primili rano gol da bismo se josa vidde uozbiljili i krenuli svom snagom. Mislim da smo bili bolji od prvog minuta i da smo zasluženo osvojili Kup Srbije - rekao je Janković posle utakmice.

Kako je naglasio, proleće u Ligi Evropa i pehar nacionalnog kupa učinili su sezonu jako uspešnom.

- Sezona za pamćenje u svakom slučaju. Može neko da kaže i da negoduje, ali prosli smo grupnu fazu Lige Evrope, sada osvojili trofej Kupa i mislim da treba da budemo prezadovoljni što i jesmo.

Pogodak u Surdulici posvetio je porodici, odnosno ocu, a potom nije mogao da odgovori da li će ostati u Partizanu i sledeće sezone.

- Želje su da prvo završim sezonu, jer za mene ona nije gotova budući da me čekaju obaveze sa reprezentacijom. Potom želim da se što bolje odmorim i pripremim za novu sezonu odnosno da vidim da li je ovo bila poslednja utakmica u dresu Partizana ili ću se okušati u nekoj jačoj ligi - zaključio je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading