KAZEMIRO ODGOVORIO ĆAVIJU: Nemam Barsin DNK! Ja sam madridista do smrti!

Autor:

Sport

23.05.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala Kazemiro izjavio je da nikada ne bih igrao u Barseloni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kazemiro je oštro odgovorio bivšem fudbaleru Barselone

Kazemiro je odgovorio na izjavu bivšeg fudbalera Barselone Ćavija Ernandesa.

- Mi u Barseloni doživljavamo fudbal kao igru u kojoj se osvaja priostor, kao igru u kojoj je posed lopte prioritet. Pogledajte Inijestu i Mesija, oni su majstori igre u prostioru. Oni uvek znaju šta da rade, bez obzira da li su sami ili pod pritiskom, uvek znaju gde da se kreću i da traže, pa da dobiju loptu. Postoje igrači kao što je Kazemiro, koji ne razumeju takav način igre. On je vezni igrač koji služi samo kao osiguranje u defanzivi. Oni imaju sedmoricu napred i Kazemira iza njih, daleko od gola. Igrač kao što je Kazemiro može da se stvori u svakom momentu, samo da se počne sa trenizima od 12, 13, pa i 15 godina - rekao je Ćavi.

Brazilski fudbaler je brzo odgovorio.

- Može svako da priča šta hoće. Ja sam u Madridu četiri godine i imam četiri finala Lige šampiona - kazao je fudbaler Reala.

Na pitanje da li bi igrao za Barselonu, Kazemiro je ironično odgovorio.

- I da hoću - ne bih mogao. Eto, ja ne razumem fudbal, nemam Barselonin DNK, kako Ćavi kaže. Ja sam madridista do smrti - rekao je fudbaler Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading